Weer of geen weer, alles gaat door!!!

Goedemiddag buren,

Bobbie Wall is zich samen met haar gitarist aan het voorbereiden. Ze staan op Hoofdweg 391-1 hoog. Bij mij thuis dus. Daarna zal Swing & Tell spelen op Orteliusstraat 264-2 hoog en als afsluiter speelt BlackRockStar op hetzelfde adres als de eerste.

Jullie zijn allemaal welkom op de volgende adressen:

Aan de Hoofdweg
391-1 Linda Oudendijk: “Sinds 2010 woon ik op de Hoofdweg en het bevalt prima. De buurt wordt steeds gezelliger met café’s, restaurants, winkels en leuke initiatieven. Het leek mij een mooie tijd om de mensen om mij heen eens te leren kennen. Daarom heb ik ‘Buur(t)feest Amsterdam’ in het leven geroepen. U bent van harte welkom bij mij thuis om andere buren te leren kennen.”

Aan de Orteliusstraat
256-2 Leonie Blom & Bart Van Veen: “Hi, wij zijn Bart en Leonie en wonen sinds 5 jaar in ons appartement in de Orteliusstraat. De afgelopen jaren hebben wij de straat en buurt zien opbloeien, maar het voelt soms vreemd dat we niet eens weten wie naast ons woont. Dus: iedereen die wil genieten van de muziek vanaf ons balkon, neem wat te eten en/of te drinken mee, en kom langs!”

262-2 Tjerk Hermsen & Loes van de Vosse: “Wij, Loes en Tjerk, wonen hier 1,5 jaar en hebben het erg naar ons zin in de buurt. Hartstikke gezellig als jullie bij ons langskomen op 31 mei!”

274-1 Gert van Kempen: “Nadat ik in 2005 mijn huis kocht heb ik veel mensen moeten overtuigen dat de in de toekomst de ‘Baarsjes Booming’ zou worden. Veel mensen zagen echter minder heil in mijn investering dan ik. Alweer bijna 10 jaar later ben ik blij dat ik gelijk had, de Baarsjes leeft, Mercatorplein is een leuke plek geworden en nu hebben we zelfs een buurtfeest! Kom gezellig langs om dit samen met ons te vieren.”

Allemaal heel veel plezier!!!

0 comments