Vaderdagactie 1; Buur(t)feest Amsterdam-flyer is geld waard bij Graceland Bar-B-Q!

Graceland Bar-B-QDe volgende editie van Buur(t)feest Amsterdam valt op Vaderdag en daarom komt Graceland Bar-B-Q met een geweldige actie. Bij dit All-American restaurant waar mannenharten harder van gaan kloppen draait het om vlees; langzaam gegaard en met liefde bereid door eigenaar en ‘pitmaster’ (de chef-cok van de bbq) Brian Nicholas. En nu komt het… Bij het tonen van de Buur(t)feest Amsterdam-flyer van 19 juni krijg je 10% korting op de gehele rekening! Dat wordt smullen met het gezin, met je vrienden of met je buur. Dus bewaar de flyer goed. Is deze al spoorloos, in de papierbak beland of heb je er nooit een gehad? Dan kun je bij mij een nieuwe aanvragen.

Zoals schrijver en columnist James Worthy zei: “Ik kan iedere avond bij Graceland BAR-B-Q eten. Echt waar. Ik zou er tot mijn dood kunnen eten met een glimlach van oor tot oor.”

Voorwaarden
De actie is voor vaders (maar stiekem ook voor ieder ander) en geldig in de maanden juni, juli en augustus op dinsdag t/m donderdag. Per flyer kunnen maximaal vier personen van de korting genieten. Dus als je met je buren gaat eten, die ook een flyer in het bezit hebben, dan kun je met z’n achten.

Geniet ervan en een beetje extra liefde voor alle papa’s!

Graceland Bar-B-Q
Jan van Galenstraat 8
Website: www.gracelandbbq.com
Facebook: Graceland Bar-B-Q

Graceland

 

 

0 comments