Vaderdagactie 2; Win bbq-pakket t.w.v. 150 euro inclusief gloednieuwe barbecue!

Bbq vintage illustrationBuur(t)feest Amsterdam heeft in samenwerking met GAMMA compact aan de Willem de Zwijgerlaan een winactie opgezet waarbij je kans maakt op een prachtig bbq-pakket t.w.v. 150 euro met spiksplinternieuwe barbecue!!! Wat moet je doen? Maak een foto waarop jij samen met je buurman(nen) of buurvrouw(en) staat. Verzin iets leuks waarbij wij zien dat jij je buur helpt, voor het eerst ontmoet, een bakje koffie drinkt samen of iets anders. Wees creatief! De foto kan natuurlijk ook tijdens Buur(t)feest Amsterdam van 19 juni gemaakt worden of al gemaakt zijn tijdens een eerder gegeven Buur(t)feest.

Mail deze foto vóór dinsdag 21 juni naar info@buurtfeestamsterdam, plaats deze op de Facebookpagina van Buur(t)feest Amsterdam of lever hem in op Hoofdweg 391-1. Heb je een oudere buur of is diegene niet online, help dan jouw buurman of buurvrouw een handje om mee te doen aan deze actie (kun je direct zelf een foto maken) en stuur deze namens hem of haar in.*

Korting Korting Korting
Naast bovenstaande Vaderdagactie en de eerder aangekondigde korting bij Graceland Bar-B-Q kun je de Buur(t)feest Amsterdam-flyer (maakt niet uit van welke datum) inleveren bij GAMMA compact aan de Willem de Zwijgerlaan en 10% korting krijgen op jouw aankopen.** Is de flyer spoorloos, ligt deze al bij het oud papier of heb je er nooit een gehad? Dan kun je bij mij een nieuwe ophalen op Hoofdweg 391-1.

*De ingestuurde foto mag gepubliceerd worden op mediakanalen via Buur(t)feest Amsterdam.
**Deze actie is geldig van 19 juni tot 1 augustus 2016. De flyer kan alleen ingeleverd worden bij GAMMA compact aan de Willem de Zwijgerlaan te Amsterdam. De uitzondering op de kortingsregel: De korting is niet geldig op aanbiedingen/ kortingacties uit de gamma krant, reeds bestelde artikelen, cadeaupas, bulky, kluscontainers ,laptops, verhuur en extra goedkope artikelen. Deze actie is alleen inwisselbaar bij GAMMA compact Amsterdam Willem de Zwijgerlaan.

0 comments