Save the date!

Het tweede officiële Buur(t)feest Amsterdam wordt zondag 22 mei gegeven in het appartementencomplex aan de Reinier Claeszenstraat. De bewoners van dit appartementencomplex ontvangen deze week een geadresseerd ‘save the date’-briefje op de mat. Ben je een van de gelukkigen die in dat complex woont, dan heb je straks alle benodigde informatie in de hand. En via deze link kun je de nieuwste nieuwtjes in de gaten houden.

Het klopt; dit feest is besloten en echt voor de bewoners van dit appartementencomplex. Woon je om de hoek en wil je toch een kijkje komen nemen, bel mij dan even. Er wordt gewerkt aan een openbare editie, daarvan houd ik jullie natuurlijk op de hoogte.

Wil je mij een helpende hand bieden qua organisatie of wil je iets vertellen over het contact met jouw buren? Ik hoor het heel graag! Stuur mij een mailtje of bel mij via de contactgegevens.

Savethedate

0 comments