Reacties

Na het eerste Buur(t)feest Amsterdam in de binnentuinen van het appartementencomplex aan de Hoofdweg kwamen er veel leuke reacties binnen. Hieronder zijn er een aantal te lezen.

Feestje met Bobbie

Reacties via de mail:
“Graag wilde ik je laten weten dat wij in navolging van jouw initiatief een feestje gaan geven voor onze naaste buren. Het was ontzettend gezellig en smaakte naar meer. We hadden duidelijk even een duwtje nodig, want sommigen van ons wonen al tien jaar naast elkaar zonder elkaar te kennen. Dus dank voor het initiatief! Ik hoop dat het verder ook een geslaagde middag was, ondanks het weer.”

“Het was een succes! Super muziek, en zoo leuk dat zoveel mensen de vlaggetjes en ballonnen hadden opgehangen. Daar kun je echt supertrots op zijn!”

“Ik ben net thuis en heb genoten van het buurtfeest dat je georganiseerd hebt: complimenten en veel dank! Ik heb je net niet gesproken: ik was in jouw huis toen je zelf aan de overkant optrad en we besloten met een groepje naar de overkant te gaan (huis Tjerk) voor het optreden van BlackRockStar. Ik heb wel een bijzonder biertje voor je achtergelaten (Scherp+Zinnig); ik hoop dat het nog vol was toen je thuis kwam 😉

“Ik heb het naar mn zin gehad en leuke mensen ontmoet. Volgend jaar zijn jullie ook bij mij welkom. Ik heb nog geprobeerd mijn bovenburen mee te krijgen, maar de buurman vond zichzelf te oud voor dit soort dingen (in de 70). Er wonen best nog wat oudere mensen, zou leuk zijn als die ook mee zouden doen.

Reacties op Facebook:
“Wat een gezellige mensen wonen hier! Erg leuk om een aantal buren te zien en te ontmoeten. De buurt was goed versiert en de muziek was fantastisch. Goed geregeld Linda je hebt de buurt een kleurtje gegeven!”

“Het was leuk heel goed gedaan hoor

“Het was super gezellie ondanks het weer. Top gedaan!

“Tof initiatief! Ben net terug van vakantie, dus moet het feest missen maar kon wel net op tijd de slingers ophangen :-)”

“Dag buuf, wat een leuk feest, jammer van het weer maar aan deze kant doen ook gezellig mee zoals je ziet . Groet overbuur! Cheers”