Lachen met Rachid Larouz

Rachid - olger grandia photography

Fotocredit: Olger Grandia Photography

MC, stand-up comedian, cabaretier en presentator Rachid Larouz is geboren in Goulmima (Marokko) en woont in Amsterdam-West. Voor Rachid de ideale plek in een wereld vol multiculturele misverstanden om inspiratie op te doen. Dus Buur(t)feest Amsterdam is voor hem een thuiswedstrijd. Gewapend met zijn charme en een gezonde dosis zelfspot, neemt deze geboren rasentertainer je mee op een doldwaze reis, waarin geen uithoek te gek voor hem is en geen zaal te klein of te groot.

Behalve in theatervoorstellingen is Rachid regelmatig te zien in comedyclubs. Daarnaast is hij een veelgevraagd presentator bij festivals en evenementen.

Voor zo: RAYMANN maakte Rachid de afgelopen jaren een aantal reportages waaronder Groeten uit Marokko en in 2011 ‘Rachid’s Posse,‘ over de Marokkaanse gemeenschap in een aantal Nederlandse gemeenten. Maar Rachid is vooral bekend als de populaire zoon van Achmed, de slager.

Van 2008 tot en met 2010 speelde Rachid zijn eerste theatervoorstelling ‘I Believe I Can Fly‘ in verschillende theaters door heel Nederland. In november 2010 gevolgd door de voorstelling ‘Generatie 1.5.

Rachid was te zien als finalist bij het Amsterdams Kleinkunst Festival (2004), in de halve finale op het Leids Cabaret Festival (2005) en op televisie bij ‘The Comedy Factory’ (2007). Daarnaast deed hij mee aan het Belgisch televisieprogramma ‘Comedy Casino’.

0 comments