Leer je buur(t) kennen

Foto wordpress2

Een boodschapje doen voor de buurvrouw, je sleutel afgeven of een bakje koffie doen met de buurman. Vroeger was contact met buren heel normaal, tegenwoordig is dit minder vanzelfsprekend. Buur(t)feest Amsterdam hoopt deze connectie weer terug te halen naar het heden. Naast gezelligheid zorgt het voor meer sociale controle, een veiliger gevoel en minder eenzaamheid in de buurt. Elkaar gedag zeggen kan al een groot verschil maken.

Het Buur(t)feest vindt plaats op zondag 31 mei 2015 in de binnentuinen en op de balkons van het appartementencomplex aan de Hoofdweg en de Orteliusstraat. Van 15.00 uur tot 18.00 uur zijn er verschillende bewoners die hun huiskamer, terras, balkon of tuin openstellen. Deze worden binnenkort bekendgemaakt. Op een van deze locaties kunt u genieten van een drankje, een nootje en onder het genot van zomerse tonen die in de tuinen en op de balkons live worden gespeeld een praatje met uw buren houden. Lijkt dit u leuk? Dan bent u van harte welkom.

Voel u niet verplicht, iedereen mag op zijn eigen manier ‘deelnemen’ aan dit initiatief. Maakt u er liever thuis een feestje van met buren, vrienden, familie of alleen, dan is dat natuurlijk ook prima. De invulling is geheel aan u.

Meer informatie wordt binnenkort bekendgemaakt.
Heeft u vragen of bent/kent u een muzikant/band die graag wil spelen op een van de locaties dan kunt u contact opnemen met:

Linda Oudendijk
Hoofdweg 391-1
06-34192496

0 comments