In West met Mik over Buur(t)feest Amsterdam

In West met Mik schreef een heel leuk stuk over Buur(t)feest Amsterdam. Bekijk het stuk via deze link of lees het hieronder.

Schermafbeelding 2016-02-21 om 00.55.09

2016 wordt het jaar van de buur(t)feesten, tenminste als het aan Linda van Buur(t)feest Amsterdam ligt. De één zorgt voor de wijn, de ander voor de versnaperingen, terwijl je andere buurman voor de chille tunes zorgt en zo bouw je van je appartementencomplex een te gek feest.

Klinkt nice niet? Wil je ook een buur(t)feest?

Hoe goed ken jij jouw buren eigenlijk? Hoe tof zou het zijn als je ze beter leert kennen, wacht nee nog leuker een te gek feest met ze kunt bouwen. Maar hoe?

Geen nood Linda van Buur(t)feest Amsterdam weet raad. Want als het aan haar ligt wordt 2016 dat buurtfeesten rulen! Het jaar waar binnentuinen en balkons van appartementencomplexen het toneel worden van gezelligheid en vertier.

De ene buurman haalt de wijnen uit zijn winkel, de andere stelt zijn woning open (zoals de eigenaren van de winkel De Balkonie) en de andere buurtondernemer doet een duit in het zakje met de nootjes uit zijn notenshop. De allereerste pre party van Buurt(t)feest Amsterdam staat al op de agenda!

Ook een buur(t)feest in jouw gebouw of wil je je steentje bijdragen en een buur(t)feest sponsoren? Contact Linda via 06-34192496 of info@buurtfeestamsterdam.nl.

» Meer info

0 comments