Het is feest! Het is Buur(t)feest!

Buur(t)feest AmsterdamHang de vlaggen uit, blaas de ballonnen op, want vandaag is de dag; Buur(t)feest Amsterdam! Ik ben zo blij als een klein meisje die haar partijtje mag vieren. Nodig je buur, jong en oud, vandaag bij jou thuis uit of neem hem of haar gezellig mee naar een van de adressen die zich openstelt. Welke adressen dat zijn? Lees het hier: Zondag 19-06-2016. Iedereen is van harte welkom.

Natuurlijk wordt Vaderdag niet vergeten tijdens alle feestelijkheden. Je kunt een bbq-pakket van de GAMMA winnen ter waarde van 150 euro inclusief een spiksplinternieuwe barbecue! Hoe? Door foto’s in te sturen met je buren! Lees er hier meer over: Win een bbq-pakket. Daarnaast is je Buur(t)feest Amsterdam-flyer geld waard. Bij GAMMA Compact aan de Willem de Zwijgerlaan krijg je bij inlevering van de flyer 10% korting op jouw aankopen. Daarnaast kun je jouw vader en, of het gezin ook nog eens verblijden met een diner bij restaurant Graceland Bar-B-Q met 10% korting op de gehele rekening.

En hardop durf ik het niet te zeggen, maar schrijven kan natuurlijk wel. Het lijkt de eerste versie met een zonnetje te worden, whoohoooo! We gaan er een feestje van maken. Tot straks!

Liefs Linda

 

 

0 comments