Harpiste Majsa Koperberg en fluitiste Maria Cristina Gonzalez

Foto_MajsaKoperberg-e1372977629336Deze dames zullen met harp en dwarsfluit zorgen voor een rustpuntje op de zondagmiddag. Even kunnen we wegdromen bij de mooie, dromerige geluiden die door de binnentuinen zullen klinken.

Masja Koperberg
Majsa heeft harp gestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam bij Saskia Kingma en Rosetty de Ruiter. In 2013 heeft zij haar Bachelor klassieke muziek gehaald. Tijdens haar studie heeft ze ervaring opgedaan bij verschillende orkesten en ensembles. Daarnaast heeft ze masterclasses gevolgd van o.a Park Stickney, Edmar Castaneda, Ernestine Stoop, Erika Waardenburg, Henk Guittart en Roberta Alexander.

Naast klassieke muziek speelt ze graag ook andere muziekstijlen zoals jazz, pop en Zuid-Amerikaanse muziek. Ze heeft geleerd om jazz standards te spelen van Rosetty de Ruiter, voormalig harpiste van het Metropole orkest. Momenteel volgt ze een master aan het conservatorium van Amsterdam bij Erika Waardenburg en Sandrine Chatron.

Foto Maria Cristina GonzalesMaria Cristina Gonzalez
Deze Spaanse dame begon haar muziekcarrière al op vroege leeftijd. Ze was tien jaar toen ze bij de lokale muziekschool binnenliep en vervolgde haar weg bij het Conservatorium van Granada.

Maria woont, studeert en treed tegenwoordig op in Amsterdam. Ze heeft het genoegen gehad om op te treden op prachtige locaties als Concertgebouw Amsterdam, Muziekgebouw aan ‘t IJ, Anton Philipszaal, Korzo Theater en het Beatrix Theater. Naast het orkestrale werk is ze ook bezig met verschillende kamermuziek-projecten in de genres klassie, folk en wereldmuziek.

0 comments