Handje helpen?

De flyers, enveloppen, ballonnen en slingers liggen alweer klaar voor de volgende ‘vul-de-enveloppen-sessie’ en dat mag ook wel aangezien het op zondag 19 juni al plaats vindt en wel aan de binnenkant van het complex Hoofdweg, Jan Evertsenstraat, Orteliusstraat, Jan van Galenstraat. Aankomende zaterdag 4 juni tussen 10.00 – 14.00 uur worden de enveloppen gevuld en bezorgd. Helpende handen zijn van harte welkom. Stuur een berichtje, mailtje of reageer hieronder met jouw mailadres. Komt zondag 5 juni beter uit dan is dat ook zeker een optie.

De eerste act die ik verklap voor 19 juni is jullie niet onbekend. Swing & Tell geeft namelijk de aftrap van Buur(t)feest Amsterdam op de derde zondag van juni. Ben je woonachtig in het complex en wil je je woning openstellen of zelf optreden of iets voordragen? Laat het mij weten via de contactgegevens. Wil je graag langskomen en woon je niet in het complex, dan hoor ik dat ook graag. Dan valt er vast iets te regelen 😉

Ik heb er nu al heel veel zin in!

Swing & Tell beet het spits af met hun 50’s en 60’s sound op twee hoog in de gezamenlijke binnentuin aan de Lumeijstraat.

Swing & Tell bijt het spits af op Buur(t)feest Amsterdam van 19 juni 2016. Fotocredit: Femmy Weijs Photography

0 comments