Een Pre Party-update

De Pre Party van Buur(t)feest Amsterdam komt steeds dichterbij. Zondag 21 februari van 15.00 – 17.00 uur is het zover, spannend! Bij deze een update.

Het Buur(t)feest zal zich afspelen aan kant waar de Reinier Claeszenstraat, Maarten Harpertszoon Trompstraat en de Lumeijstraat samenkomen. Voor degenen die niet aan die kant wonen en toch graag de muziek willen zien in plaats van alleen horen, maak ik volgende week een of meerdere adressen bekend die hun balkon of tuin openstellen voor buren.

flybirdcd

De muziek zal verzorgd worden door de band Swing & Tell. Zij spelen laidback jazz en heerlijke up-tempo rhythm ’n blues uit de 50’s en 60’s en kunnen hopelijk een balkon op twee hoog vinden aan de Lumeijstraat. Hoor het graag als je je balkon beschikbaar stelt. Tussendoor zal bewoner, zangleraar en singer songwriter Benjamin van der Plas (foto) een aantal nummers spelen vanaf zijn balkon aan de Reinier Claeszenstraat.

Ben je bereid je woning open te stellen voor buren of je balkon op twee hoog aan de Lumeijstraat voor de band Swing & Tell, dan hoor ik dat heel graag. Contactgegevens zijn te vinden via deze link: contactgegevens.

0 comments