De winnaar van het bbq-pakket is…

Wink blij met bbq gamma def

Vlnr: Winnaar Wink Einthoven, organisator Buur(t)feest Amsterdam Linda Oudendijk en vestigingsmanager GAMMA Compact Willem de Zwijgerlaan Paul Verduijn.

Wink bbq op fietsWink blij op balkon

Kunstenaar Wink Einthoven is de gelukkige winnaar van het prachtige bbq-pakket t.w.v. 150 euro. Deze mooie prijs is beschikbaar gesteld door GAMMA Compact aan de Willem de Zwijgerlaan. We hebben het chique pakket opgehaald bij vestigingsmanager Paul Verduijn die het speciaal samenstelde voor Buur(t)feest Amsterdam. Op het fietsje is de bbq met vernuftige bevestiging naar zijn nieuwe huis vervoerd en daar heeft hij een perfect plekje gekregen in de buitenlucht. Voor Wink komt de prijs als geroepen: “Ik heb een heel fijn dakterras waar ik vaak zit, maar een bbq ontbrak. Dus deze prijs maakt mij heel erg blij.” Ook kat Vleer zag dat het goed was (zie foto onderaan).

Voor degenen die niet hebben gewonnen, niet getreurd. Iedereen kan nog profiteren van de volgende acties. Bij inlevering van je Buur(t)feest Amsterdam-flyer krijg je tot 1 augustus 10% korting op je aankopen bij de GAMMA Compact aan de Willem de Zwijgerlaan. (Lees de voorwaarden helemaal onderaan dit bericht)

En bij het authentieke Amerikaanse barbeque restaurant Graceland Bar-B-Q aan de Jan van Galenstraat krijg je 10% korting op de gehele rekening! Lees hier de voorwaarden. Ben je de flyer kwijt of heb je ‘m nooit gehad en wil je toch profiteren van deze leuke aanbiedingen? Dan kun je die bij mij aanvragen.

De foto’s van afgelopen Buur(t)feest Amsterdam verschijnen heel snel online!

Groetjes van Wink, Vleer en Linda 😉

Wink op balkon

Voorwaarden GAMMA kortingsactie
Deze actie is geldig van 19 juni tot 1 augustus 2016. De flyer kan alleen ingeleverd worden bij GAMMA compact aan de Willem de Zwijgerlaan te Amsterdam. De uitzondering op de kortingsregel:
De korting is niet geldig op aanbiedingen/ kortingacties uit de gamma krant, reeds bestelde artikelen, cadeaupas, bulky, kluscontainers ,laptops, verhuur en extra goedkope artikelen. Deze actie is alleen inwisselbaar bij GAMMA compact Amsterdam Willem de Zwijgerlaan.

0 comments