Comedian Da Preacher & beatboxer MC Aldrin

promo_Marcello_AldrinDeze heren gaan ons zeker verrassen op Buur(t)feest Amsterdam. Comedy in combinatie met imitaties en beatboxen. Dr. Johnny Love alias Da Preacher en MC Aldrin kunnen dat als geen ander. Dit hilarische duo heeft een chemie die hun show tot ongekende hoogte brengt. Ze laten je op humoristische wijze kennis maken met culturen, verschillende leefgewoonten en bijzondere tradities van over de hele wereld. 

Dr. Johnny Love en MC Aldrin leerden elkaar 14 jaar geleden kennen. Dr. Johnny Love was uitgenodigd om bij een openluchtconcert te zingen en hij was zijn backingtrack vergeten. MC Aldrin deed Dr. Johnny Love een voorstel; ‘Ik kan je wel begeleiden?’ Waarop Dr. Johnny Love zich afvroeg met welk instrument hij dat zou doen. MC Aldrin zei: “Met mijn stem.” En zo geschiedde. Sindsdien hebben ze heel veel samen opgetreden. Ze hebben in 2009 in de finaleronde gezeten van Holland’s Got Talent en Das supertalent 2015. 

Dr. Johnny Love alias Da Preacher is topartiest op het gebied van Comedy, Pop, Rock, Dance, R&B en Gospel. Muziek uit de 70ties, 80ties en 90ties is ook geen onbekend terrein voor hem. De bekende Motown groepen, van Temptation tot Stevie Wonder, brengt hij zonder moeite ten gehore. Ook op politiek gebied zorgt deze rasentertainer voor wat meer vrolijkheid in het volgens hem te stijve Den Haag en loopt het buitenland warm voor zijn bijzondere act. Nationale en internationale artiesten, als Kanye West en John Legend, hebben hem geprezen om zijn bijzondere verschijning. En een bijzondere verschijning is hij zeker, met zijn bolhoed.

MC Aldrin is een Nederlander van Antilliaanse afkomst. Hij is een geluidswonder die al vanaf zijn vijfde geluiden imiteert met zijn mond. Hiermee treed hij al ruim 20 jaar op. Hij is zowel Europees als Werelds beste human beatboxer. De reden waarom hij deze titel draagt, is omdat hij iedere beat na kan doen. Van Arabisch tot calypso, van salsa tot HipHop, van Jazz tot smartlap. Hij is de vaste begeleider en aangever van comedian dr. Johnny Love alias Da Preacher.

0 comments