Buren ontmoeten, verrassende muziek en lekkere hapjes

Lekkere Griekse hapjes van traiteur Ela!, Turks brood van versmarkt Istanblue en bara’s van Ram’s Roti. Stel je je huis open voor jouw buren en wil je ze graag wat hapjes voorschotelen, laat het mij weten via de contactgegevens. Dan zorgen we dat er wat smakelijks bij je thuis komt.

Gezamenlijke ruimte / tuin
De deur aan Lumeijstraat 54 staat open, hier kun je smullen van de gesponsorde hapjes en eventueel ook een Turks brood ophalen om te beleggen en te besmeren met je eigen lekkers. Niets is verplicht tijdens dit feest, je kunt het beleven zoals je het zelf wilt. Vanaf eigen balkon, bij bekende of onbekende buren of op bezoek bij bewoners die hun huis openstellen. Wel is het attent om iets te eten of te drinken mee te nemen naar de buurman of -vrouw die je bezoekt.

Swing&Tell_Erasmuspark-07

Fotocredit: Marleen Greil

Fotocredit: Dennis Duijnhouwer

Fotocredit: Dennis Duijnhouwer

Soul Supply

 

Programma
Rondom de gezamenlijke binnentuin brengt Swing & Tell vanaf 15.00 uur je terug naar de 50’s en 60’s. Leggen bewoners Fons, Reinier en Constant in gedichtvorm en onder begeleiding van muziek uit waar de straatnamen vandaan komen rondom het complex en zal Rosalie Wammes de binnentuinen betoveren met haar harp- en stemgeluid.
Vanaf 17.00 uur zorgt Soul Supply aan de kant van het complex, Maarten Harpertszoon Trompstraat, vanaf de derde verdieping voor een feestelijke afsluiter met een funky en soulvol geluid. Zij krijgen versterking van de gitarist en pianist uit de band Lust.

Nieuws of veranderingen
Veranderingen in het programma of ander nieuws is te lezen via deze link: Buur(t)feest Amsterdam 22 mei 2016. Er zullen foto’s en een video gemaakt worden en er komt mogelijk pers langs.

Tot aanstaande zondag, vanaf 15.00 uur gaan we er een feestje van maken!!!

Liefs Linda

0 comments