Buren ontmoeten onder het genot van live muziek, glühwijn, nootjes en een punt pizza

Het is bijna zover! Hieronder is te lezen op welk adres je welkom bent als bewoner van het appartementencomplex Reinier Claeszenstraat / Maarten Harpertszoon Trompstraat / Lumeijstraat / Reinier Claeszenplein en welke muziek er speelt. 

Faam

Welkom op de volgende adressen
Bewoners Thijs en Friederike, eigenaren van winkel De Balkonie in de Jan Evertsenstraat, stellen hun huis aan Reinier Claeszenstraat 13hs open voor de buren. Als het bij het eerste adres volloopt dan staat ook bij Sofie en Benjamin de deur open aan de Reinier Claeszenstraat 11 – 1hoogJe bent van harte welkom om buurtbewoners te ontmoeten onder het genot van een glühwijntje van The Wine Spot, een fruitige chardonnay van Domaine de Bellevue en een nootje van Aladdin’s Notenhoek. Aan het eind van de middag verzorgt Italiaans Restaurant Faam heerlijke pizzapunten.

Eigen feestje
Bekijk en beluister je het evenement liever vanuit eigen huis, met naaste buren of familie? Kleed je goed aan, haal de dekentjes uit de kast en zorg, met dit recept, zelf voor een lekker warm pannetje glühwein. Nog wat slingers en ballonnen in huis? Versier de boel gezellig op het balkon of in de tuin! Geniet samen met uw buren van de muziek op Buur(t)feest Amsterdam.

Programma
15.00 – 15.45 uur Swing & Tell 
15.45 – 16.15 uur Benjamin van der Plas
16.15 – 17.00 uur Swing & Tell

Als je nog vragen hebt, bel of mail gerust! Meer informatie is ook nog hier te vinden.

Liefs Linda!

0 comments