Zondag 21 februari 2016 – Pre Party

Zondag 21 februari 15.00 – 17.00 uur
Reinier Claeszenstraat / Maarten Harpertszoon Trompstraat /
Lumeijstraat / Reinier Claeszenplein

Programma
15.00 – 15.45 uur Swing & Tell 
15.45 – 16.15 uur Benjamin van der Plas
16.15 – 17.00 uur Swing & Tell

Reinier Claeszenstraat

Welkom op de volgende adressen
Bewoners Thijs en Friederike, eigenaren van winkel De Balkonie in de Jan Evertsenstraat, stellen hun huis aan Reinier Claeszenstraat 13hs open voor de buren. Ook bij Sofie en Benjamin staat de deur open aan de Reinier Claeszenstraat 11 – 1hoogJe bent van harte welkom om buurtbewoners te ontmoeten onder het genot van een glühwijntje van The Wine Spot, een fruitige chardonnay van Domaine de Bellevue en een nootje van Aladdin’s Notenhoek. Aan het eind van de middag verzorgt Italiaans Restaurant Faam heerlijke pizzapunten.

Eigen feestje
Bekijk en beluister je het evenement liever vanuit eigen huis? Kleed je goed aan, haal de dekentjes uit de kast en zorg, met dit recept, zelf voor een lekker warm pannetje glühwein. Heeft u nog wat slingers en ballonnen liggen? Versier de boel gezellig op het balkon of in de tuin! Geniet samen met uw buren van de muziek op Buur(t)feest Amsterdam.

Zondag 22 mei 2016
Je kunt je tijdens of na de Pre Party aanmelden als vrijwilliger, als bewoner die zijn tuin of balkon opent voor buren en/of muzikanten of als muzikant voor de officiële editie van 22 mei 2016. Wil je je nu al aanmelden dan kan dat natuurlijk ook! Via deze link vind je de benodigde gegevens of meld je aan bij het Facebook evenement.

Algemeen
Buur(t)feest Amsterdam verzorgt zondagmiddag 21 februari 2016 van 15.00 – 17.00 uur een Pre Party in de binnentuinen van het appartementencomplex aan de Reinier Claeszenstraat, Maarten Harpertszoon Trompstraat, Lumeijstraat en Reinier Claeszenplein. Dit feestje is voor bewoners van het complex dé gelegenheid om bekend te raken met het concept van Buur(t)feest Amsterdam. Zondag 22 mei 2016 van 15.00 – 18.00 uur vindt de officiële editie plaats.

Op welke balkons de muziek speelt wordt nog bekend gemaakt.

Deze Pre Party wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van stadsdeel West.

GASD_1_west

En met hulp van Friederike Joppen en Thijs Box van winkel
De Balkonie, Jan Evertsenstraat 90

DeBalkonie-LOGO-lang-HR

Overige sponsoren

Aladins Notenhoek 3      thewinespot_logo_orgineel

MMIX Consult

bellevuelogo